www.hys.net » Opiskelijapalvelut » Opiskelija-asunnot » Vuokrasopimuksen jatkaminen

Vuokrasopimuksen jatkaminen

Hämäläis-Osakunnan asuntoloiden johtokunta johtokunta voi jatkaa vuokra-aikaa harkintansa mukaan. Lisäaikaa on haettava kirjallisesti asuntoloiden johtokunnalta. Perusedellytykset lisäajan myöntämiselle ovat: Jos sopimus on tehty yhdelle (solut, yksiöt) tulee hänen olla päätoiminen opiskelija ja Hämäläis-Osakunnan jäsen. Jos asujia on kaksi (perheasunnot) tulee ainakin toisen olla päätoiminen opiskelija ja Hämäläis-Osakunnan jäsen.

Hämäläisten ylioppilassäätiö lähettää asumisajan päättymistä koskevan yleistiedotteen asuntokohteisiin hyvissä ajoin. Jos asukas ei muista, milloin hänen vuokrasopimuksensa on päättymässä tms. pyydetään häntä olemaan yhteydessä säätiöön mieluimmin sähköpostitse (heikki.holm [a] hys.net)

Lisäaikaa anoneille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti viimeistään kunkin kokouksen jälkeen. Vain kirjalliset hakemukset hyväksytään eli sähköposteja, puhelinsoittoja eikä Hämäläisten ylioppilassäätiön toimistossa käyntejä (suullisia pyyntöjä) hyväksytä hakemuksiksi. Hakemukset tulee lähettää Hämäläisten ylioppilassäätiön osoitteeseen: Urho Kekkosen katu 4 F 00100 Helsinki.

Hakemus on vapaamuotoinen ja siihen tulee liittää seuraavat selvitykset/liitteet kirjallisesti:


Sivua muokattu 27.02.2014

sivukartta - yhteystiedot - palaute
Sisältö © 2007 Hämäläisten ylioppilassäätiö