SULJETTU

Pyrimme toimimaan vastuullisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Suljemme osakuntabaarin ja kirjaston asiakkailta toistaiseksi. Pahoittelemme mahdollista haittaa ja kiitämme ymmärryksestä tässä poikkeustilanteessa.

poikkeus

Kirjasto on suljettu 13.3. alkaen toistaiseksi. Laina-asioita voi sulun aikanakin hoitaa puhelimitse tai sähköpostilla. Aineiston noutamisesta tai palauttamisesta pitää sopia ennakkoon edellä mainituin keinoin.

Kirjat

Kirjat

Kirjastossa on noin 10 000 niteen kurssikirjasto, joka koostuu pääosin Helsingin yliopiston eri tiedekuntien tutkintovaatimusten mukaisesta kirjallisuudesta.

Ensisijaisesti hankimme perus- ja aineopintojen kirjallisuutta. Jos tarvitsemaasi kirjaa ei löydy valikoimastamme, voit tehdä teoksesta hankintaehdotuksen alla olevalla lomakkeella.

Kirjasto pyrkii edistämään opiskelijoiden yleistä lukuharrastusta myös ajankohtaisella tietokirjallisuudella sekä kaunokirjallisuuden uutuuksilla ja klassikoilla, joita löytyykin noin 1 000 nidettä. Lisäksi kirjaston kokoelmaan kuuluu noin 300 niteen Hämeen maakuntakokoelma.

Hämäläisten ylioppilassäätiöltä gradustipendin saaneiden valmistuneita pro gradu -tutkielmia säilytetään omassa gradu-hyllyssään.

 

Hankintaehdotuslomake

Anna mahdollisimman tarkat tiedot aineistosta. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Toteutamme ehdotuksesi mahdollisuuksien mukaan.

Ehdota hankittavaksi kirjaa

Back to top