kysely

Hämäläis-Osakunnan kirjaston kevään 2023 asiakaskysely on päättynyt. Saaduista palautteista ja niiden innostamista toimista voi lukea yhteenvedon oheisesta linkistä. Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Kirjat

Kirjat

Tutustu kokoelmaan verkkokirjastossa.

Kirjastossa on noin 10 000 niteen kurssikirjasto, joka koostuu pääosin Helsingin yliopiston eri tiedekuntien tutkintovaatimusten mukaisesta kirjallisuudesta.

Ensisijaisesti hankimme perus- ja aineopintojen kirjallisuutta. Jos tarvitsemaasi kirjaa ei löydy valikoimastamme, voit tehdä teoksesta hankintaehdotuksen alla olevalla lomakkeella.

Kirjasto pyrkii edistämään opiskelijoiden yleistä lukuharrastusta myös ajankohtaisella tietokirjallisuudella sekä kaunokirjallisuuden uutuuksilla ja klassikoilla, joita löytyykin noin 1 000 nidettä. Lisäksi kirjaston kokoelmaan kuuluu noin 300 niteen Hämeen maakuntakokoelma.

Hämäläisten ylioppilassäätiöltä gradustipendin saaneiden valmistuneita pro gradu -tutkielmia säilytetään omassa gradu-hyllyssään.

 

Hankintaehdotuslomake

Anna mahdollisimman tarkat tiedot aineistosta. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Toteutamme ehdotuksesi mahdollisuuksien mukaan.

Ehdota hankittavaksi kirjaa

Back to top