KESÄAIKA

Kirjasto on avoinna kesä- ja elokuussa ma-pe 9.15-16. Viikonloppuisin ja heinäkuussa suljettu.

Tilat

Tilat

Kirjaston valoisissa tiloissa on kaksi lukusalia, joissa on yhteensä 30 rauhallista lukupaikkaa. Lukusaleissa sijaitsevia lukittavia kaappeja voi varata lukukaudeksi kerrallaan. Päivälainakaapit toimivat 1 euron pantilla.
Tietokoneluokassa on kuusi kioskikonetta, kaksi skanneria sekä mustavalkotulostin. Työskentelyyn oman kannettavan kanssa lisälaittein löytyy useita työpisteitä kirjaston tiloista (Lukusali 1, kirjahalli, tietokoneluokka).

VARATTAVAT TILAT

Varattavat tilat on tarkoitettu ryhmätöihin, etätapaamisiin ja muihin aktiivista osallistumista edellyttäviin opintoihin.

Ryhmätyötilan voi varata 2-10 henkilölle. Tilasta löytyy iso telkkari kuvansiirtoon sekä fläppi- ja valkotaulut. Tarvittaessa tiskiltä saa lainaan Jabra-kaiutinmikrofonin. Tilan varausaika on 30 min – 4 h.

Peräkammari on tietokoneluokkaan tuotu uusi äänieristetty työtila (Framery Q), joka sopii parhaiten 1-2 hengen työskentelytilaksi. Lyhytaikaisesti kammariin mahtuu neljäkin. Tilan varausaika on 30 min – 2h.

Varattavat tilat suljetaan 15 minuuttia ennen kirjaston sulkemisaikaa. Varaajan tulee olla kirjautunut kirjaston asiakkaaksi. Varauksen voi tehdä sähköiseen varauskalenteriin.

RYHMÄTYÖTILA

TIETOKONELUOKKA

LUKUSALI

KIRJAHALLI

Kirjasto

RIIPPUMATTO

Back to top