SULJETTU

Pyrimme toimimaan vastuullisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Suljemme osakuntabaarin ja kirjaston asiakkailta toistaiseksi. Pahoittelemme mahdollista haittaa ja kiitämme ymmärryksestä tässä poikkeustilanteessa.

poikkeus

Kirjasto on suljettu 13.3. alkaen toistaiseksi. Laina-asioita voi sulun aikanakin hoitaa puhelimitse tai sähköpostilla. Aineiston noutamisesta tai palauttamisesta pitää sopia ennakkoon edellä mainituin keinoin.

Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneet

Kirjaston tutkijanhuoneiden työpisteitä annetaan hakemusten perusteella opinnäytetyötään tekevien opiskelijoiden käyttöön noin 8-10 viikon jaksoksi kerrallaan. Jaksot noudattelevat yliopiston opetusperiodeja. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat hakea paikkaa alla olevalla lomakkeella.

Tutkijanhuoneita on kaksi, joissa kummassakin kaksi työpistettä; yhteensä neljä tutkijanpaikkaa. Jokaisella paikalla on ergonominen työtuoli, tietokone sekä hyllytilaa, joka on vain tutkijanpaikkalaisten käytössä.

Koska hakemuksia on usein enemmän kuin paikkoja, voi johtokunta myös jakaa paikan kahden käyttäjän kesken. Tällöin yhden tutkijanhuonepaikan jakavat sopivat keskenään aikatauluista sekä muista käytännön järjestelyista. Myös huonekohtaisista käytännön järjestelyistä (mm. puhelimessa puhuminen, säilytystilan käyttäminen) tutkijanpaikkalaiset sopivat yhdessä.

Hakemus osoitetaan kirjaston johtokunnalle. Hakemuksessa pitää kertoa tutkielman aihe, sen tämän hetkinen vaihe ja realistinen arvio työn etenemisestä, opintojen vaihe sekä arvioitu tutkinnon valmistumisaika. Mahdollinen osakunta-aktiivisuus kannattaa myös mainita.

Tutkijanhuonejaksot vuonna 2020
Jakso I      2.1. – 7.3.         Haku viim. ti 10.12.2019
Jakso II     9.3. – 16.5.       Haku viim. la 22.2.
Jakso III   18.5. – 28.8.      Haku viim. la 2.5.
Jakso IV   31.8. – 24.10.    Haku viim. pe 14.8.
Jakso V     26.10. – 19.12.  Haku viim. la 10.10.

Huomio! Jakso III: kirjasto on koko heinäkuun suljettu. Kesä- ja elokuussa kirjasto on avoinna lyhennetyin kesäaukioloajoin (ma-pe 9-16; la-su suljettu).

Hakijan yhteystiedot

Hakemus

Jos hakemuksia on enemmän kuin paikkoja, johtokunta voi jakaa tutkijanpaikan kahden hakijan kesken. Kaksi henkilöä voi myös hakea tutkijanpaikkaa yhdessä.

Jos paikka joudutaan jakamaan, suosin mieluummin

Lomakkeella annettuja tietoja käyttää vain kirjaston johtokunta tutkijanhuonepaikkojen jakamiseen.

Back to top