Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneet

Kirjaston tutkijanhuoneiden työpisteitä annetaan hakemusten perusteella opinnäytetyötään tekevien opiskelijoiden käyttöön noin 8-9 viikon jaksoksi kerrallaan. Jaksot noudattelevat yliopiston periodeja. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat hakea paikkaa alla olevalla lomakkeella.

Tutkijanhuoneita on kaksi, joissa kummassakin kaksi työpistettä, eli yhteensä neljä tutkijanpaikkaa. Jokaisella paikalla on ergonominen työtuoli, tietokone sekä kaappitilaa, joka on vain tutkijanpaikkalaisten käytössä.

Koska hakemuksia on usein enemmän kuin paikkoja, voi johtokunta myös jakaa paikan kahden käyttäjän kesken. Tällöin yhden tutkijanhuonepaikan jakavat sopivat keskenään aikatauluista sekä muista käytännön järjestelyista. Myös huonekohtaisista käytännön järjestelyistä (mm. puhelimessa puhuminen, kaappitilan käyttäminen) tutkijanpaikkalaiset sopivat yhdessä.

Hakemuksessa on hyvä mainita tutkielman aihe ja realistinen arvio työn etenemisestä, opintojen vaihe sekä arvioitu tutkinnon valmistumisaika.

Tutkijanhuonejaksot vuonna 2018
Jakso I      2.1. – 3.3.         Haku viim. la 9.12.2017
Jakso II     5.3. – 12.5.       Haku viim. la 17.2.
Jakso III   14.5. – 31.8.      Haku viim. la 28.4.
Jakso IV    3.9. – 27.10.     Haku viim. pe 17.8.
Jakso V     29.10. – 21.12. Haku viim. la 13.10.

Huomio! Jakso III: kirjasto on koko heinäkuun suljettu. Kesä- ja elokuussa kirjasto on avoinna lyhennetyin kesäaukioloajoin (ma-pe 9-16; la-su suljettu).

Hakijan yhteystiedot

Hakemus

Jos hakemuksia on enemmän kuin paikkoja, johtokunta voi jakaa tutkijanpaikan kahden hakijan kesken. Kaksi henkilöä voi myös hakea tutkijanpaikkaa yhdessä.

Jos paikka joudutaan jakamaan, suosin mieluummin

Lomakkeella annettuja tietoja käyttää vain kirjaston johtokunta tutkijanhuonepaikkojen jakamiseen.

Back to top