Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneet

Kirjaston tutkijanhuoneiden työpisteitä annetaan hakemusten perusteella opinnäytetyötään tekevien opiskelijoiden käyttöön noin 8-10 viikon jaksoksi kerrallaan. Jaksot noudattelevat yliopiston periodeja. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat hakea paikkaa alla olevalla lomakkeella.

Tutkijanhuoneita on kaksi, joissa kummassakin kaksi työpistettä; yhteensä neljä tutkijanpaikkaa. Jokaisella paikalla on ergonominen työtuoli, tietokone sekä hyllytilaa, joka on vain tutkijanpaikkalaisten käytössä.

Koska hakemuksia on usein enemmän kuin paikkoja, voi johtokunta myös jakaa paikan kahden käyttäjän kesken. Tällöin yhden tutkijanhuonepaikan jakavat sopivat keskenään aikatauluista sekä muista käytännön järjestelyista. Myös huonekohtaisista käytännön järjestelyistä (mm. puhelimessa puhuminen, säilytystilan käyttäminen) tutkijanpaikkalaiset sopivat yhdessä.

Hakemus osoitetaan kirjaston johtokunnalle. Hakemuksessa pitää kertoa tutkielman aihe, sen tämän hetkinen vaihe ja realistinen arvio työn etenemisestä, opintojen vaihe sekä arvioitu tutkinnon valmistumisaika. Mahdollinen osakunta-aktiivisuus kannattaa myös mainita.

Tutkijanhuonejaksot vuonna 2019
Jakso I      2.1. – 9.3.         Haku viim. la 8.12.2018
Jakso II     11.3. – 18.5.       Haku viim. la 23.2.
Jakso III   20.5. – 30.8.      Haku viim. la 4.5.
Jakso IV    2.9. – 26.10.     Haku viim. pe 16.8.
Jakso V     28.10. – 21.12. Haku viim. la 12.10.

Huomio! Jakso III: kirjasto on koko heinäkuun suljettu. Kesä- ja elokuussa kirjasto on avoinna lyhennetyin kesäaukioloajoin (ma-pe 9-16; la-su suljettu).

Hakijan yhteystiedot

Hakemus

Jos hakemuksia on enemmän kuin paikkoja, johtokunta voi jakaa tutkijanpaikan kahden hakijan kesken. Kaksi henkilöä voi myös hakea tutkijanpaikkaa yhdessä.

Jos paikka joudutaan jakamaan, suosin mieluummin

Lomakkeella annettuja tietoja käyttää vain kirjaston johtokunta tutkijanhuonepaikkojen jakamiseen.

Back to top