KESÄAIKA

Kirjasto on avoinna kesä- ja elokuussa ma-pe 9.15-16. Viikonloppuisin ja heinäkuussa suljettu.

Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneet

Kirjaston tutkijanhuoneiden työpisteitä annetaan hakemusten perusteella opinnäytetyötään tekevien opiskelijoiden käyttöön noin 8-10 viikon jaksoksi kerrallaan. Jaksot noudattelevat yliopiston opetusperiodeja. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat hakea paikkaa alla olevalla lomakkeella.

Tutkijanhuoneita on kaksi, joissa kummassakin kaksi työpistettä; yhteensä neljä tutkijanpaikkaa. Jokaisella paikalla on ergonominen työtuoli, sähköpöytä, tietokone sekä hyllytilaa, joka on vain tutkijanpaikkalaisten käytössä.

Koska hakemuksia on usein enemmän kuin paikkoja, voi johtokunta myös jakaa paikan kahden käyttäjän kesken. Tällöin yhden tutkijanhuonepaikan jakavat sopivat keskenään aikatauluista sekä muista käytännön järjestelyistä. Myös huonekohtaisista käytännön järjestelyistä (mm. puhelimessa puhuminen, säilytystilan käyttäminen) tutkijanpaikkalaiset sopivat yhdessä.

Hakemus tehdään alempaa tältä sivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.
Hakemuksessa pitää kertoa tutkielman aihe, sen tämän hetkinen vaihe ja realistinen arvio työn etenemisestä, opintojen vaihe sekä arvioitu tutkinnon valmistumisaika. Mahdollinen osakunta-aktiivisuus kannattaa myös mainita.

HUOM. JAKSO III: kirjasto on kesä- ja elokuussa avoinna lyhennetyin aukioloajoin (ma-pe klo 9-16; la-su suljettu) ja heinäkuun kokonaan kiinni (kesäloma).

Tutkijanhuonejaksot vuonna 2024
Jakso I      2.1. – 2.3.         Haku viim. ti 5.12.2023
Jakso II     4.3. – 11.5.       Haku viim. la 17.2.
Jakso III   13.5. – 30.8.     Haku viim. la 27.4.
Jakso IV   2.9. – 26.10.    Haku viim. pe 16.8.
Jakso V     28.10. – 20.12.  Haku viim. la 12.10.

 

Hakijan yhteystiedot

Hakemus

Jos hakemuksia on enemmän kuin paikkoja, johtokunta voi jakaa tutkijanpaikan kahden hakijan kesken. Kaksi henkilöä voi myös hakea tutkijanpaikkaa yhdessä.

Jos paikka joudutaan jakamaan, suosin mieluummin

Lomakkeella annettuja tietoja käyttää vain kirjaston johtokunta tutkijanhuonepaikkojen jakamiseen.

Back to top