Kämnerintie 4

Kämnerintie 4

Tervetuloa asumaan ja viihtymään luonnonläheiseen Tapulikaupunkiin, joka kuuluu Puistolaan. Alueella on monipuoliset palvelut sekä hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Puistolan palvelut ja juna-asema sijaitsevat vain n. 500 m päässä asuntokohteesta. Junalla matka Helsingin keskustaan taittuu n. 20 minuutissa. Kehärataa pitkin pääsee kätevästi myös lentokentälle. Yhteydet Viikin ja Kumpulan kampuksille toimivat hyvin. Hämäläisten ylioppilassäätiö omistaa kohteen kokonaisuudessaan. Kohteessa on 60 huoneistoa, joista 12 yksiötä, 24 kaksiota ja 24 kolmiota. Osa kolmioista vuokrataan soluhuoneina. Osassa huoneistoja on oma parveke.

Jokaisella huoneistolla on oma varastokomero. Pohjakerroksessa on kaksi saunaosastoa. Kohteessa on pesutupa ja kuivaushuone sekä kerhohuone ja kuntosali. Mahdollisuus vuokrata sekä kylmiä että lämmitystolpallisia autopaikkoja (sähköauton lataaminen ei ole sallittua).

Lämmitys, käyttövesi, laajakaistayhteys 50M ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus (ei koske soluhuoneita) ja ottaa laaja kotivakuutus. Soluhuoneiden vuokraan sisältyy kohtuullinen määrä käyttösähköä. Vuokravakuus on noin puolen kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Asuntojen haku tapahtuu Domo-järjestelmän kautta oheisen linkin avulla.

Muut kohteemme

Rautalammintie 5

Vallila

Maapadontie 7

Patola, Oulunkylä

Palovartijantie 13-17

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 4

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 7

Puistola, Tapulikaupunki

Rautalammintie 3d

Vallila

Back to top