Palovartijantie 13-17

Palovartijantie 13-17

Tervetuloa asumaan ja viihtymään luonnonläheiseen Tapulikaupunkiin, joka kuuluu Puistolaan. Alueella on monipuoliset palvelut sekä hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Puistolan palvelut ja juna-asema sijaitsee vain n. 300 m päässä asuntokohteesta. Junalla matka Helsingin keskustaan taittuu n. 20 minuutissa. Kehärataa pitkin pääsee kätevästi myös lentokentälle. Yhteydet Viikin ja Kumpulan kampuksille toimivat hyvin.

Hämäläisten ylioppilassäätiö omistaa kokonaisuudessaan tämän kohteen. Hämäläisille yliopisto-opiskelijoille on tarjolla 54 yksiötä, 22 kaksiota ja 22 kolmiota. Keittiöt on remontoitu täysin 2018. Vuokriin sisältyvät kaikki asumiskustannukset, paitsi käyttösähkö. Netti sekä pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Jokaista huoneistoa kohden on oma kellarikomero. Kiinteistössä on kaapeli-TV ja lämmitystolpallisia sekä ns. kylmiä autopaikkoja. Kohteessa on myös 3 talosaunaa, ns. kerhohuone sekä punttis. Asukkailla tulee olla laaja kotivakuutus.

Kohteen asuntojen haku tapahtuu Domo-järjestelmän kautta oheisen linkin avulla. Sieltä näet kohteesta myös tarkempia tietoja.

Muut kohteemme

Rautalammintie 5

Vallila

Maapadontie 7

Patola, Oulunkylä (aiemmin osoitenumero 2)

Palovartijantie 13-17

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 4

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 7

Puistola, Tapulikaupunki

Rautalammintie 3d

Vallila

Back to top