Palovartijantie 13-17

Palovartijantie 13-17

Tervetuloa asumaan ja viihtymään luonnonläheiseen Tapulikaupunkiin, joka kuuluu Puistolaan. Alueella on monipuoliset palvelut sekä hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Puistolan palvelut ja juna-asema sijaitsee vain noin 300 m päässä. Junalla matka Helsingin keskustaan taittuu noin 20 minuutissa. Kehärataa pitkin pääsee kätevästi myös lentokentälle. Yhteydet myös Viikin ja Kumpulan kampuksille toimivat hyvin. Hämäläisten ylioppilassäätiö omistaa kohteen kokonaisuudessaan. Kohteessa on 98 huoneistoa, joista 54 yksiötä, 22 kaksiota ja 22 kolmiota. Osassa huoneistoja on oma parveke.

Jokaisella huoneistolla on oma varastokomero. Pohjakerroksessa on kolme saunaosastoa. Kohteessa on kaksi pesutupaa ja kuivaushuone sekä iso kerhohuone ja kuntosali. Mahdollisuus vuokrata sekä kylmiä että lämmitystolpallisia autopaikkoja (sähköauton lataaminen ei ole sallittua).

Lämmitys, käyttövesi, laajakaistayhteys 50M ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus ja ottaa laaja kotivakuutus. Vuokravakuus on noin puolen kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Asuntojen haku tapahtuu Domo-järjestelmän kautta oheisen linkin avulla.

Muut kohteemme

Rautalammintie 5

Vallila

Maapadontie 7

Patola, Oulunkylä

Palovartijantie 13-17

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 4

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 7

Puistola, Tapulikaupunki

Rautalammintie 3d

Vallila

Back to top