Rautalammintie 3d

Rautalammintie 3d

Säätiön uusin kohde Rautalammintien Huippu valmistui elokuussa 2021. Kohteen osoite on Rautalammintie 3d, ja sijainti Vallilassa on mainio – palvelut esim. Tripla lähellä ja hyvät liikenneyhteydet keskustaan, Viikkiin ja Kumpulaan. Hämäläisille yliopisto-opiskelijoille on varattu yhteensä 66 asuntoa, joista 59 yksiötä ja seitsemän kaksiota. Osassa huoneistoja on oma parveke.

Yhteisen ulkoväline- ja lastenvaunuvaraston lisäksi jokaisella asunnolla on oma häkkivarasto. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee kaksi saunaostastoa, joilla on yhteinen vilvoitteluparveke. Pesutupa ja kerhotila sijaitsevat kellarikerroksessa. Polkupyöräpaikkoja on yhteensä 168, joista sisätiloissa 120. Kiinteistöllä ei ole omia autopaikkoja. Naapuriyhtiöistä voi olla mahdollisuus vuokrata autopaikka.

Lämmitys, käyttövesi, laajakaistayhteys 50M ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus ja ottaa laaja kotivakuutus. Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Kohde on SAVUTON. Tupakointi on kielletty huoneistoissa ja muissakin sisätiloissa sekä parvekkeilla. Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen sitä varten varatulla paikoilla yhtiön piha-alueella.

Asuntojen haku tapahtuu Domo-järjestelmän kautta oheisen linkin avulla.

 

Muut kohteemme

Rautalammintie 5

Vallila

Maapadontie 7

Patola, Oulunkylä

Palovartijantie 13-17

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 4

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 7

Puistola, Tapulikaupunki

Rautalammintie 3d

Vallila

Back to top