Rautalammintie 3d

Rautalammintie 3d

Elokuussa 2021 Hämäläisten ylioppilassäätiölle valmistui uusi kohde, KOy Rautalammintien Huippu. Kohteen osoite on Rautalammintie 3d, ja sijainti Vallilassa on mainio – palvelut esim. Tripla lähellä ja hyvät liikenneyhteydet keskustaan, Viikkiin ja Kumpulaan. Hämäläisille yliopisto-opiskelijoille on varattu yhteensä 66 asuntoa, joista 59 yksiötä ja 7 kaksiota. Osassa huoneistoja on oma parveke.

Yhteisen ulkoväline- ja lastenvaunuvaraston lisäksi jokaisella asunnolla on oma häkkivarasto. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee kaksi saunaostastoa, joilla on yhteinen vilvoitteluparveke. Pesutupa ja kerhotila sijaitsevat kellarikerroksessa. Polkupyöräpaikkoja on yhteensä 168, joista sisätiloissa 120. Kiinteistöllä ei ole lainkaan omia autopaikkoja.

Kohteen keskivuokraksi on vahvistettu 17 €/m2/kk. Tarkempi neliövuokra voi vaihdella huoneistotyypin ja asuinkerroksen mukaan. Vesimaksu, nettiyhteys ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan. Kunkin vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus. Laajaa kotivakuutusta edellytetään. Vuokravakuus (takuuvuokra) on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Kohde on savuton. Tupakointi on kielletty huoneistoissa ja muissakin sisätiloissa sekä parvekkeilla. Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen sitä varten varatulla paikoilla yhtiön piha-alueella.

HAKUOHJEET:

Voit hakea asuntoa Huipusta täyttämällä hakemuksen Domossa.

– Uuden asunto-ohjesäännön mukaisesti etusijalla asuntoa myönnettäessä ovat Hämäläis-Osakunnan virkailijat ja Hämeestä kotoisin olevat hakijat.

– Yksiön saamisen kriteerinä käytetään asunto-ohjesäännön 15 § mukaisia kriteereitä. Mikäli kriteerit täyttäviä hakijoita ei löydy tarpeeksi, voidaan yksiöitä myöntää myös muille hakijoille. Voit siis jättää hakemuksen, vaikka et täyttäisikään kriteeriä.

– Hakemukseen tulee liittää vähintään todistus opinto-oikeudesta sekä hämäläis-osakunnan jäsenyydestä. Mikäli sinulta puuttuvat nämä tiedot hakemuksesta, hakemus joudutaan hylkäämään.

– Toimita myös liitteeksi kirjallinen selvitys, mikäli sinulla on hämäläinen tausta. Hämäläiseksi katsotaan henkilö, joka on tai on ollut kirjoilla tai on käynyt koulua osakunnan alueella, tai jonka vanhemmat tai muut läheiset henkilöt ovat kuuluneet tai kuuluvat osakuntaan, tai joka on itse ollut osakunnan jäsen, tai jolla on muita erityisen vahvoja siteitä Hämeeseen tai osakuntaan. Osakunnan alue määritellään osakunnan sääntöjen liitteessä 1.

– Jos olet hämäläis-osakunnan virkailija, raksita kohta ”olen virkailija”

– Voit valita Domossa, mitä asuntoja haet Huipusta. Huomioithan kuitenkin, että mitä useampaa asuntotyyppiä haet, sitä todennäköisemmin saat asunnon.

– Jos jostain syystä et pysty toimittamaan hakemukseen riittäviä tietoja tai sinulla tulee muuta kysyttävää hakemiseen liittyen, lähetä sähköpostia asuntokoordinaattorille       tiitus.tuohikorpi@hys.net

Säätiön hakuun tulevat asuntotyypit:
5 kpl 1h+kk 23,5 m2
2 kpl 1h+kk 26,5 m2
5 kpl 1h+kk 27,5 m2
2 kpl 1h+kk 28,5 m2
30 kpl 1h+kk 29,0 m2
2 kpl 1h+kk+parv. 29,0 m2
4 kpl 1h+kk 31,0 m2
4 kpl 1h+kk+parv. 31,0 m2
5 kpl 1h+kk 34,5 m2
5 kpl 2h+kk+parv. 46,0 m2
2 kpl 2h+kk 47,0 m2

 

Muut kohteemme

Rautalammintie 5

Vallila

Maapadontie 7

Patola, Oulunkylä (aiemmin osoitenumero 2)

Palovartijantie 13-17

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 4

Puistola, Tapulikaupunki

Kämnerintie 7

Puistola, Tapulikaupunki

Rautalammintie 3d

Vallila

Back to top